tiistai 11. toukokuuta 2021

Kevättä rinnassa

 Lumisen talven jälkeen on taas ihana  kun kevät koittaa. Alkuvuodesta innostuin kutomaan Orivesi-villasukat. Orivesi on julistautunut villasukkapääkaupungiksi ja julkaisi oman villasukkamallin. Kuvioneuleet eivät ole vahvinta osaamistani, mutta tämä malli oli sen verran helppo, että päätin kokeilla. Lankana ohut merinovillalanka.











Maaliskuussa kevät alkoi jo tehdä tuloaan ja huhtikuussa oli melkein kesäisiä päiviä.

Jäät sulavat Längelmävedestä


















Krookukset kukkivat














Chilin, paprikan ja tomaatin taimet kasvavat














Sain talvella ihania vanhoja nahanpaloja, osa oli kiiltonahkoja luultavasti 70-luvulta. Värit olivat tosi herkullisia; pinkkiä, kirkkaanvihreää, punaista. Korvakorujahan niistä syntyi...

Erilaisia korviskokeiluja


















Lisää kokeiluja 














Vapun vietimme Kiuruveden mökillä. Ilmat olivat vielä aika kylmät, jäät olivat lähteneet edellisenä päivänä. Näsiä jaksaa joka vuosi yllättää aikaisella kukinnollaan, kukat loistavat jo kaukaa muuten värittömässä luonnossa.

Näsiä kukkia joen rannassa






















Kesä tekee jo vahvasti tuloaan, joten hain paikallisesta lankakaupasta ihania pastellinvärisiä puuvillalankoja. Ehkäpä näistä syntyy kesätoppi...















Hyvää alkavaa kesää kaikille!

1 kommentti:

  1. Enpä tiennyt, että villasukillakin on oma pääkaupunki. Sinulla on oikea taimitarha. Toivotaan, että tuleva kesä on suotuisa kasveille. Mukava kokoelma nahkakorviksia. Kylläpä olet ostanut herkullisen värisiä lankoja. Hyvää alkanutta kesää!

    VastaaPoista