keskiviikko 3. marraskuuta 2021

Mennyttä kesää muistellessaKesä 2021 tuli ja meni, mutta paljon ehti tapahtumaan kesän aikana.
Erityisesti mieleen jäi lomareissumme Kaakkois-Suomeen heinäkuussa. Kiersimme paikkakunnat Orivesi-Orimattila- Loviisa- Strömfors- Kotka- Miehikkälä- Lappeenranta- Ruokolahti- Puumala- Mikkeli- Mäntyharju- Kimolan kanava- Vääksy- Orivesi.
Paljon tuli nähtyä uusia paikkoja ja tietysti kierrettyä erilaisissa käsityöläispaikoissa. Yksi suosikeistani on Imatralla sijaitseva Virkkukoukkunen, joissa valmistetaan ja myydään ihania värikkäitä vaatteita ja muuta tavaraa.


Loppukesästä sain valmiiksi ikuisuusprojektini keittiön tuolit. Huonekuntoiset tuolit olivat odottaneet jo muutaman vuoden kunnostusta. Uusin kokonaan istuinpehmusteet, pintakäsittelin puuosat ja selkänojiin laitoin kissakuvioista gobeliinikangasta.

Tuoli edestä


Netta esittelee tuolit takaa

Alla esittelyssä kaksi puuvillalangasta tehtyä kesätoppia. Ylempi valmistui tänä kesänä ja alempi jo muutama vuosi sitten. Se oli vaan unohtunut kaapin perukoille enkä ollut muistanut käyttää sitä.Tawashi-pesusieni on tämän hetken hittituote. Pesusieni virkataan hamppulangasta ja sitä voi käyttää esim. astioiden pesuun. suurempi versio soveltuu suihkuun pesusieneksi.


Jotta kissakuosi ei unohtuisi, löysin muutama viikko sitten Vallilan ihanan kissakankaan.
Kankaan leveydestä tuli kolme paneeliverhoa, joissa kaikissa eri kissa, odottelevat tässä vielä ikkunaan pääsyä.


Nyt käännän katseeni tulevaan jouluun ja aloitan myyjäisiin käsitöiden teon.
Onneksi tänä vuonna on joulumyyjäisiä, joista yhteen olen jo ilmoittautunut.
Nyt ompelukone laulamaan ja toteuttamaan uusia ideoita, joita pää on täynnä. Materiaalista ei ainakaan ole pulaa, siitä pitää verhoilijamieheni huolen!

Hyvää loppusyksyä ja joulun odotusta!

Mennyttä kuumaa heinäkuuta muistellen,
auringonlasku Saimaalla Puumalassa.


2 kommenttia:

  1. Teillä on ollut mielenkiintoinen kesäreissu. Minulla on noita Virkkukuokkusen kortteja. Ne ovat niin lystikkäitä. Keittiön tuoleista voisi olla kateellinen kuka tahansa, ovat niin tyylikkäitä. On tosi mukava, että tapahtumia taas järjestetään.

    VastaaPoista
  2. Ihanat kissaverhot! :) Minäkin aloin uudestaan käyttämään vanhaa blogiani. Nimi on muuttunut: mertelleva.blogspot.com. :)

    VastaaPoista