maanantai 4. huhtikuuta 2022

Talven 2021-22 saldoa

Mennyt talvi (nyt kai jo voi puhua menneestä) oli aluksi pimeä ja lumeton. Mutta sitten lunta alkoi tulla ja kyllä sitä tulikin. Ensilumi tuntui mukavalta, mutta lopulta kolaamiseen alkoi kyllästyä. Nyt lähinnä keskitytään katselemaan, sulaako ne lumet vai ei. 

Alla olevassa kuvassa menneen talven taidetta.



Joulukuussa pääsin pitkästä aikaa joulumyyjäisiin myymään tuotteitani. Edellistä myyjäisistä oli jäänyt pussukkaa ja muuta myymättä, lisäksi askartelin lisää tuotteita.


Työpöytäni ennen myyjäisiä

Verhoomon näytepaloista voi ommella vaikka pussukoita. Osa paloista on niin isoja, että ompelin niistä meikkipusseja. Alla olevat meikkipussit on ommeltu vedenkestävästä kankaasta ja ah, mitä värit!

Korvakoruja tein lisää, kaikki ovat aitoa nahkaa. Löysin varastoistani styroksipohjan, jonka olin päällystänyt kankaalla, siitä tuli hyvä korvisteline.


Yleiskuvaa myyntipöydästä




Tulihan talvella toki villasukkiakin tehtyä. Löysin paikallisesta lankakaupasta ohutta merinovillalankaa, josta kudoin itselleni sukat ja tumput eli lapaset.



Yksi kaulahuivikin tuli tehtyä ohuen ohuesta Kid Suri-silkkialpakkalangasta.
Kudoin huivin kutosen puikoilla, joten huivista tuli tosi ilmava.





















Helmikuussa aurinko alkoi paistaa ja päivän pitenemisen jo huomasi.
Mieleni alkoi tehdä värejä; keltaista, vihreää, violettia.
Siispä lankakauppaan ja bambulankoja ostamaan. Bambu-puuvillalanka on hyvää keittiöpyyhelankaa (tiskirätti kuulostaa niin pahalta omaan korvaan).































Helmikuun loppupuoli toi synkkiä uutisia maailmalta. Halusin olla edes jotenkin avuksi ukrainalaisille, joten kudoin pakolaislapsille sukkia, jotka toimitin keräykseen.



Kaikille hyvää alkavaa kevättä kaikesta huolimatta!









1 kommentti:

  1. Kyllä on todella mukavaa, että myyjäisiä ym. tapahtumia saa taas järjestää. Paljon olet ennättänytkin puuhata myytävää. Lumitöitä riittää edelleen, koska taivaalta pöllyää lisää valkoisia hiutaleita. Toisaalta hiihtokelejä riittää. Hyvää alkanutta huhtikuuta.

    VastaaPoista